Onze B & B & E is een echt familieproject. Je logeert in een volledig gerenoveerde oude schuur waarbij extra aandacht is geschonken aan het behoud van het oorspronkelijke karakter.


Plaats

Onze B & B & E ligt midden in het groen, op 3 km van de abdij van Val-Dieu en het centrum van Aubel. We zijn ook 30 minuten verwijderd van Maastricht, Luik en Aken.


COVID-19

Bij Ô Macra doen we ons uiterste best om u een aangename vakantie te bezorgen. Met het oog op het beschermen van uw gezondheid en conform de regels opgelegd door de overheid, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de sociale afstand kan bewaard blijven en uw verblijf onder de meest hygiënische omstandigheden kan verlopen.
De keuken en lounge zijn ruim en luchtig en kunnen enkel door onze gasten worden gebruikt. Het ontbijtbuffet werd vervangen door individuele verpakkingen, die door ons zelf zijn klaargemaakt.
Netheid is voor ons steeds een prioriteit. Daarom is voor al onze gasten hydroalcoholische gel ter beschikking gesteld en worden alle contactpunten regelmatig ontsmet. De binnenlucht wordt constant ververst en etherische oliën worden verspreid ter zuivering.


@