Onze kamers werden zo ontworpen om ervoor te zorgen dat onze gasten een maximaal comfort geboden wordt in een smaakvol ingerichte omgeving.

De slaapkamer is uitgerust met een luxueus kingsize bed, voorzien van een satijnen lakenset. Werk- en ontspanningsruimtes maken de kamer meer comfortabel. De badkamer, grenzend aan elke slaapkamer, is voorzien van een regendouche of een bad.


Zonsopgang

De kamer “zonsopgang” biedt een adembenemend uitzicht op de prachtige zonsopgang die met oranje tinten aan de horizon te zien is.


26 m² oppervlakte


Kingsize bed (180 × 210 cm)


Gratis Wi-Fi


TV


Toiletartikelen


Douche


Kantoor


Gratis parkeren


Zonsondergang

De zon gaat onder en laat een schilderij in het raam van de slaapkamer “zonsondergang” verschijnen. Een explosie van rode tinten eindigt de dag in stijl.


26 m² oppervlakte


Kingsize bed (180 × 210 cm)


Gratis Wi-Fi


TV


Toiletartikelen


Bad-douche combinatie


Kantoor


Gratis parkeren


Ontspanning

De ontspanningsruimtes staan onze gasten toe om de tijd stil te zetten, weg van alle dagelijkse drukte. Deze vredige plekken bieden een echte uitnodiging voor een totale ontkoppeling en een terugkeer naar de eenvoudige geneugten van het leven.


Woonkamer


Lokale drankjes


Tuin / terras


Zonnebanken


Ontsnappen

Het huis is het startpunt voor wandelingen door de prachtige weiden van het Pays de Herve. Deze unieke wandelingen gaan door landelijke paden en landschappen. Vooral de doorgang door de abdij van Val-Dieu en de vele uitzichtpunten rond de heuvels en weiden zijn aanraders. De regio biedt veel verschillende mogelijkheden voor fietsliefhebbers (zowel mountainbiken als gewoon fietsen). Wandel- en fietsplattegronden zijn beschikbaar voor gasten, evenals toeristische informatie over Aubel, het Pays de Herve en de omgeving.


Ecoresponsibility

Onze B & B & E wil ecologisch verantwoord zijn. Regenwater wordt gebruikt voor toiletten en wasmachine. Zonne-energie wordt gebruikt om water te verwarmen en alle benodigde elektriciteit te produceren. Een houtpelletketel verspreidt een aangename warmte tijdens de winter.


@