Ô Macra B&B

Welkom bij Ô Macra B&B, een luxe bed & breakfast met 2 comfortabele kamers in het mooie Aubel. Geniet van onze 4-épis (korenaren) klassering en ontdek de charme van onze betoverende regio. Ervaar een combinatie van comfort en gastvrijheid bij Ô Macra B&B.

Laden in uitvoering …

Ô Macra is erg rustig gelegen in het groene, glooiende landschap van het Land van Herve, een waar wandel- en fietsparadijs. Gastvrouw Ann & gastheer Yves zorgen met hun gastvrijheid voor een warme ontvangst en geven graag tips voor een fijn en zorgeloos verblijf.

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt vol lokale en huisgemaakte lekkernijen in onze ruime en gezellige ontbijtruimte. In de sfeervolle woonkamer is het aangenaam vertoeven en vind je alle info over de streek.

Onze kamers, Soleil Levant (zonsopgang) en Soleil Couchant (zonsondergang), bieden een comfortabele zithoek, garderobe, tv, werkplek en een eigen badkamer. Soleil Levant verwent je met een heerlijke regendouche, terwijl Soleil Couchant een ligbad met regendouche heeft.

Vanuit de B&B en de ruime, gemeenschappelijke tuin geniet je van panoramische vergezichten. Comfortabel tuinmeubilair zorgt er voor heerlijk vertoeven.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Reserveer

Kom en geniet van een overnachting in Soleil Levant of Soleil Couchant. We heten je welkom vanaf 16u. Uitchecken kan tot 11u. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan.