Ô Macra B&B

Ô Macra B&B is een bed en breakfast met 2 luxueuze, comfortabele kamers in het mooie Aubel. Onze chambre d’hôtes heeft 4 épis (korenaren) als klassering. De kamers Soleil Levant (zonsopgang) en Soleil Couchant (zonsondergang) beschikken over een zithoek, garderobe, tv, werkplek en eigen badkamer. Soleil Levant heeft een heerlijke regendouche en Soleil Couchant een ligbad met regendouche.

Ô Macra is erg rustig gelegen in het groene, glooiende landschap van het Land van Herve, een waar wandel- en fietsparadijs. Eigenaars Ann & Yves zorgen met hun gastvrijheid voor een warme ontvangst en geven graag tips voor een fijn en zorgeloos verblijf.
Een zeer uitgebreid ontbijt met lokaal en huisgemaakt lekkers wacht je ’s ochtends op in de ruime en gezellige ontbijtruimte. In de sfeervolle woonkamer is het aangenaam vertoeven en vind je alle info over de streek.

Vanuit de B&B en de grote, gemeenschappelijke tuin geniet je van panoramische vergezichten. Comfortabel tuinmeubilair zorgt er voor heerlijk vertoeven.

Reserveer

Kom genieten van een overnachting in kamer Soleil Levant of kamer Soleil Couchant. Overnachten kan vanaf 125€/overnachting. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van bepaalde evenementen in de regio of bepaalde periodes.
We heten u graag welkom vanaf 16u. Check-out tot 11u. Huisdieren zijn niet toegestaan.