Onze troeven

Onze belangrijkste troeven

RUST dankzij onze kleinschaligheid (B&B met 2 kamers en vakantiehuis voor max. 7 personen) en de ligging aan een klein, doodlopend straatje. Op 3km van het gezellige dorpje Aubel waar een ruim aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden is.

PERSOONLIJK EN GASTVRIJ ONTHAAL met tips voor activiteiten en uitstappen op maat van onze gasten. De gasten van Ô Macra B&B ontvangen bovendien een lekker welkomstglaasje als extraatje.

GROTE TUIN met prachtige panoramische vergezichten, comfortabel tuinmeubilair en spelmogelijkheden.

STRATEGISCHE LIGGING door de nabijheid van toeristische attracties zoals de abdij van Val-Dieu, het Drielandenpunt en steden als Aken, Luik, Maastricht en Valkenburg.

UITGEBREID ONTBIJTBUFFET voor de gasten van Ô Macra B&B: biologische en huisgemaakte lekkernijen, een verscheidenheid aan streekproducten, ontbijt op maat volgens dieetwensen mogelijk.

WANDEL- EN FIETSMOGELIJKHEDEN van aan de voordeur, mountainbikeparcours op 200m, dichtbij RAVeL Ligne 38 en het fietsknooppuntennetwerk.

Label BIENVENUE VÉLO-FIETS WELKOM Fietsvriendelijke faciliteiten zoals een uitgebreide reparatieset en EHBO-koffer, hulp bij herstellingen, fietsenstalling in een afgesloten ruimte, bike-wash, oplaadpunt voor e-bikes, fietskaarten en info.

DUURZAAMHEID. Regenwaterrecuperatie voor alle toiletten én de wasmachine, zonnepanelen voor de elektriciteit, een zonneboiler voor het warm water, afval scheiden we zo doorgedreven mogelijk, biologisch afbreekbare reinigingsproducten gebruiken we waar mogelijk en onze kippen verorberen het keukenafval of composteren we.

En ook nog

WANDELKAARTEN van Aubel, de Voerstreek, het Land van Herve en fietskaarten stellen we graag ter beschikking van onze gasten.

Comfortabele en fris opgemaakte BEDDEN en kwaliteitsvol badlinnen wachten onze gasten op.

We ontvangen je graag in het Nederlands, Frans, Engels, Duits of Italiaans.

Een stabiel WiFi-netwerk.

Gezellige WOONKAMER met koelkast voor de gasten van Ô Macra B&B.

PARKEERPLAATSEN op het terrein.

Flexibele CHECK-IN/CHECK-OUT uren afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodatie met mogelijkheid tot extra late check-in of extra vroege check-out.

SHUTTLE VERVOER mogelijk met max. 2 fietsen.